Automatiseringsregels

Volgen

Gebruik deze functie als u persoonlijke gegevens van kandidaten automatisch wilt verwijderen. Zodra deze gegevens verwijderd zijn, is de Kandidaat niet meer zichtbaar, noch zijn resultaten. Per status kunt u een termijn instellen van 1 tot 24 maanden waarna de resultaten automatisch verwijderd worden.


Houd er rekening mee dat de termijn begint met de registratiedatum van de Kandidaat. U kunt de regels instellen per status. 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 3 van 13